Home ┬╗ Over Huiskatteninfo.nl

Team huiskatteninfo

Over Huiskatteninfo.nl

Huiskatteninfo.nl is een toegewijde bron van informatie over alles wat te maken heeft met het houden en verzorgen van katten. Deze website is opgezet vanuit een passie voor katten en streeft ernaar (toekomstige) katteneigenaren te voorzien van betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie. De inhoud is gebaseerd op uitgebreid onderzoek, inclusief gegevens van overheidsinstanties en betrouwbare literatuur en verrijken we graag door samenwerkingen met professionals zoals dierenartsen en voedings- of gedragsexperts.

Huiskatteninfo.nl is een dynamisch platform dat zich continu ontwikkelt en uitbreidt. Onze informatie en adviezen zijn het resultaat van zorgvuldig onderzoek en de inzet van expertise. Zo hebben we een objectief classificatiealgoritme ontwikkeld voor het beoordelen van droog- en natvoer, gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen.

We nodigen iedereen die interesse heeft om bij te dragen aan Huiskatteninfo.nl uit om contact op te nemen. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken.

Huiskatteninfo.nl is een non-profit initiatief. Alle advertentie-inkomsten worden direct geïnvesteerd in het onderhoud en de uitbreiding van de website, alsook in het dekken van de onkosten van onze inspanningen. We streven ernaar transparant te zijn over het gebruik van affiliate links en AdSense-advertenties, zoals vermeld in de zijbalk van de website. Hoewel we het aantal advertenties beperkt houden en deze niet opdringerig plaatsen, zijn advertenties noodzakelijk om de website operationeel te houden en uit te breiden, gezien de kosten die we maken bij externe partijen

Deel of bewaar dit voor later via: