Home » Over Huiskatteninfo.nl

Team huiskatteninfo

Over Huiskatteninfo.nl

Huiskatteninfo.nl is een initiatief van een klein aantal kattenliefhebbers. We zetten ons op vrijwillige basis in om (toekomstige) katteneigenaren voor te lichten over alles wat er bij het hebben van een kat komt kijken. Om kwalitatief goed informatie te geven maken we gebruik van wetenschappelijk onderzoek, sites van overheidsinstanties en informatie uit betrouwbare boeken. Ook zijn we voortdurend op zoek naar samenwerkingen met professionals zoals dierenartsen, voedings- of gedragsdeskundige.

Huiskatteninfo.nl is voortdurend in ontwikkeling en wordt constant uitgebreid. Hierbij maken we gebruik maken van de expertise en kennis van onze vrijwilligers. Zo hebben we op basis van de bevindingen van verschillende wetenschappelijke onderzoeken een objectief classificatie algoritme ontwikkeld om droog- en natvoer objectief te kunnen beoordelen.

Heeft u interesse om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Huiskatteninfo.nl? Dan komen we graag met u in contact. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contact formulier op onze website of onze facebook pagina.

Huiskatteninfo.nl heeft geen winstoogmerk. Dit betekent dat de advertentie-inkomsten volledig worden uitgegeven aan onderhoud/uitbreiding van de website en eventuele onkosten van onze vrijwilligers. We doen ons best goed aan te geven wanneer er sprake is van affiliate of AdSense advertenties. Zoals te vinden in de zijbalk van de website. We streven ernaar het aantal advertenties beperkt te houden en deze op niet hinderlijke wijze te plaatsen. Helaas is het niet mogelijk de website volledig advertentievrij te houden omdat we ook kosten bij derde partijen moeten maken.

Deel of bewaar dit voor later via: