Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Creme
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 60 x 60 x 100 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm is te bestellen vanaf €179.00. Je kunt Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Klara XXL Crème 60 x 60 x 100 cmDe Trixie Krabpaal Klara XXL Crème 60 x 60 x 100 cm is een krabpaal voor de kat met extra dikke sisal en massieve bodemplaat, speciaal voor grote katten. Dat maakt deze krabpaal ook uitermate geschikt voor katten zoals Maine Coons! De krabpaal heeft een zeer stevige, massieve bodemplaat die zorgt dat jouw kat zonder wiebelen in en uit het mandje aan de bovenkant kan springen. Het mandje heeft een gevoerde rand en een comfortabel pluche kussen. Alle materialen zijn extra stevig, zo ook het extra dikke sisal om de paal heen, waar jouw kat naar hartenlust aan kan krabben. Met het leuke, stevige touw aan de zijkant kan jouw kat in een wilde bui ook lekker spelen!- Extra stevige en grote krabpaal voor grote katten- Met stevige paal omwikkeld met extra dikke sisal- Voorzien van een dikke, massieve bodemplaat- Mandje met kussen en gevoerde rand- Met leuk speeltouw aan de zijkantAfmetingen: 60 x 60 x 100 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal klara xxl creme 60x60x100 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: