Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm

Krabton: Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabton: Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabton
Grootte: Middel
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 38 x 38 x 78 cm

Bestel bij:

Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm is te bestellen vanaf €149.00. Je kunt Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabton Jorge Antraciet/Grijs/Lichtgrijs 38X38X78 cmDe Trixie Krabton Jorge Antraciet/Grijs/Lichtgrijs 38X38X78 cm is een krabpaal van gewoven stof en pluche met sisal krabvlakken. In de paal zijn twee verdiepingen, elk met een wendbaar kussen. De hoezen van de kussens zijn te wassen in de wasmachine op 30 graden Celsius, de binnenvoering is geschikt voor handwas. De schuilplaatsen zijn geheel voorzien van pluche en de paal is voorzien van een sisal-krabvlak. – Met sisal-krabvlak en langhaar pluche bekleding- Twee verdiepingen- Wendbaar kussen op elk niveauAfmeting_ 38X38X78 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs 38x38x78 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: