Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm

Krabton: Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabton: Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabton
Grootte: Klein
Kleur: Taupe/Creme
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 33 x 33 x 50 cm

Bestel bij:

Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm is te bestellen vanaf €64.99. Je kunt Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabton Edoardo Taupe/Crème 33X33X50 cmDe Trixie Krabton Edoardo Taupe/Crème 33X33X50 cm is een mooie krabton met meerdere verdiepingen voor speel- en krabplezier. Verwen jouw kat met deze mooie krabpaal! De paal is voorzien van een sisal-krabvlak en lang, pluche bekleding. In de paal zijn vier verdiepingen, waarvan er steeds twee met elkaar verbonden zijn. Het ligplateau is gevoerd voor een hoog ligcomfort. Het speeltje aan het koord maakt het helemaal af.- Met sisal-krabvlak en langhaar pluche bekleding- Vier verdiepingen (steeds 2 met elkaar verbonden)- Gevoerd ligplateau- Met speeltje aan koordAfmeting_ 33X33X50 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabton edoardo taupe / creme 33x33x50 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: