Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Beige
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 40 x 40 x 83 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm is te bestellen vanaf €89.99. Je kunt Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Nayra Beige 83 cmTrixie Krabpaal Nayra Beige van 83 cm is een compact maar uitgebreid krabmeubel voor de kat, met schuilplaats, mandje en krabstammen van jute. Krabben is een natuurlijke behoefte voor jouw kat: hiermee onderhoud jouw viervoeter zijn nagels en markeert hij zijn territorium. Om te voorkomen dat jouw kat aan het meubilair begint te krabben, is het belangrijk goede krabpalen in huis te hebben, zoals deze Nayra van Trixie. Deze krabpaal is compact met een grondoppervlak van maar 40 x 40 cm, maar bevat toch alles wat jouw kat nodig heeft. Het meubel heeft twee krabstammen bekleed met jute en is uitgerust met twee mandjes. Eén daarvan is bovenop de krabpaal geplaatst voor veel overzicht, de andere op een veilige, comfortabele schuilplaats waar jouw kat ongestoord in kan luieren. Het zachte pluche geeft de krabpaal een sjieke uitstraling en zorgt voor veel comfort voor de kat. Met speelballetje voor de speelse uurtjes!- Uitgebreide krabpaal van Trixie voor de (kleine) kat- Compact, met een bodemplaat van slechts 40 x 40 cm- Toch voorzien van een schuilhuisje en twee mandjes- Met twee krabstammen met jute- Voorzien van een speelballetjeAfmetingen: 40 x 40 x 83 cm Diameter stam: 9 cm  

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal nayra beige 40x40x83 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: