Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Met hangmatMet hangmat
Met mandjeMet mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 72 x 38 x 110 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm is te bestellen vanaf €219.00. Je kunt Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Met Kastfunctie Grijs 72 x 38 x 110 cmDe Trixie Krabpaal Met Kastfunctie Grijs van 72 x 38 x 110 cm is een krabpaal die deels ook als kast gebruikt kan worden, met schuilplaats, uitkijkmand en hangmat. Geef jouw kat de ruimte op een zo praktisch mogelijke manier met deze handige krabpaal van Trixie! Deze praktische krabpaal is perfect om te gebruiken in kleinere ruimtes, daar hij om een kast heen gebouwd is. De kubussen kun je gebruiken als ligplek voor de kat, maar ook als ruimte voor jezelf. De onderste kubus doet dienst als schuilplaats en is voorzien van een kussen, en bovenop de andere twee kubussen zijn in totaal drie krabstammen omwikkeld met sisal geplaatst. De bovenste verdieping is een ruime mand voorzien van een polyester kussen dat met de hand gewassen kan worden. Tot slot kan jouw kat heerlijk luieren in de hangmat onder de mand, die eveneens geschikt is voor de handwas. Het geheel is uitgevoerd in een mooie greywash-look met donkere accenten om in elk interieur te passen. – Krabpaal voor de kat- Gebouwd rondom een kubuskast, geschikt voor spullen van de baas maar ook om meerdere ligplekken in te maken- Met schuilplaats met wendbaar kussen- Voorzien van drie krabstammen met sisal- Met ligmand met kussen- Voorzien van een hangmat Afmetingen: 72 x 38 x 110 cmBodemoppervlak: 72 x 38 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal met kastfunctie grijs 72x38x110 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: