Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Lichtgrijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 39 x 39 x 82 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm is te bestellen vanaf €47.99. Je kunt Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Ivan Lichtgrijs 39 x 39 x 82 cm De Trixie Krabpaal Ivan Lichtgrijs van 39 x 39 x 82 cm is een krabpaal voor de kat met ligmand en sisal-stammen, uitgevoerd in pluche met stevige voet. Krabben en luieren zijn de favoriete bezigheden van de meeste katten. Met deze krabpaal Ivan van Trixie kan het allebei! Deze krabpaal is compact van vorm door het uitgekiende ontwerp, maar toch voorzien van alles wat jouw kat nodig heeft. De krabpaal heeft maar liefst vier krabstammen bekleed met sisal om de nagels aan te scherpen, geplaatst op een stevige voet met extra tussen-plateau voor veel stevigheid. Bovenin vind je bovendien een comfortabel mandje, vanwaar jouw kat de gehele ruimte kan overzien en waar hij lekker in kan luieren. De plateaus en het mandje zijn bekleed met heerlijk zacht pluche.- Compacte, praktische krabpaal voor de kat- Met vier krabstammen omwikkeld met sisal- Voorzien van een ligmandje bovenin- Geplaatst op een stevige voet- Bekleed met zacht plucheAfmetingen: 39 x 39 x 82 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal ivan lichtgrijs 82 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: