Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Beige
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 50 x 50 x 83 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm is te bestellen vanaf €99.99. Je kunt Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Boho Beige 50 x 50 x 83 cmDe Trixie Krabpaal Boho Beige van 50 x 50 x 83 cm is een krabpaal voor de kat, jute paal en afneembare relax-mand. Krabben is een natuurlijke behoefte van de kat. Hiermee onderhoudt de kat zijn nagels en markeert hij zijn territorium. Biedt jouw kat daarom voldoende krabmogelijkheid, zoals met deze mooie krabpaal van Trixie. Deze krabpaal heeft een stam omwikkeld met jute om aan te krabben, en daar bovenop een afneembare relax-mand om de hele ruimte te overzien. Door de stevige, massieve bodemplaat is deze krabpaal zeer stabiel, ook bij het op- en afspringen. Het mandje kan gewassen worden met de hand. – Krabpaal voor de kat- Met jute omwikkelde stam- Voorzien van afneembare relax-mand bovenop- Mand geschikt voor de handwasAfmetingen: 50 x 50 x 83 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal boho beige 50x50x83 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: