Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm

Krabpaal: Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Met hangmatMet hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Grijs/Zwart
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 58 x 38 x 98 cm

Bestel bij:

Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm is te bestellen vanaf €149.00. Je kunt Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Citystyle Krabpaal Grijs/Zwart 98 cmDe Trixie Citystyle Krabpaal Grijs/Zwart 98 cm is een mooie krabpaal in strak ontwerp met sisal en verschillende ligplekken. Krabben is een natuurlijke behoefte voor de kat. Hiermee markeert de kat zijn territorium en verzorgt hij zijn nagels. Voorkom dat jouw kat krabt aan meubilair met voldoende krabmogelijkheden, zoals deze mooie krabpaal van Trixie. Deze paal is gemaakt van MDF en heeft een krabvlak van sisal. Deze paal bevat verschillende ligplekken. De grot is voorzien van een comfortabel kussen. Ook bevat deze paal een leuke hangmat. Deze mooie paal hoort thuis in elk kattenhuishouden.- Mooie krabpaal voor de kat- Van MDF, met sisal krabvlak- Verschillende ligplekken, grot met kussen- Om de nagels te verzorgen en territorium te markerenAfmeting_ 58X38X98 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie citystyle krabpaal grijs / zwart 98 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: