Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm

Krabpaal: Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Grijs/Wit
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 38 x 38 x 115 cm

Bestel bij:

Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm is te bestellen vanaf €159.00. Je kunt Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Be Nordic Krabpaal Jonte Grijs/Wit 115 cmDe Trixie Be Nordic Krabpaal Jonte Grijs/Wit 115 cm is een leuke krabpaal met twee ligplekken, beschut huisje en verschillende krabmogelijkheden. Deze krabpaal is een echte eyecatcher in huis! De paal geeft het gevoel van een strandhuisje, door het witte holletje op pootjes en een ligplankje. De poten en paal naar het plankje zijn omwikkeld met sisal, waar jouw kat naar hartenlust aan kan krabben. Op het ligplankje kan hij heerlijk dutten of overzicht houden wat er allemaal in huis gebeurt. Voor een goede nachtrust of meer beschutte powernap kan hij zich terugtrekken in het huisje. Zowel de plank als het huisje zijn voorzien van een comfortabel kussentje dat op de hand gewassen kan worden. Deze krabpaal is een echte must have in elk kattenhuishouden!- Krabpaal met verschillende krabmogelijkheden- Twee ligplekken- Beschuit huisje- Twee comfortabele kussens- Strandhuis lookAfmeting_ 115 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie be nordic krabpaal jonte grijs / wit 38x38x115 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: