Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by lotte balty krabbol

Krabpaal: Designed by lotte balty krabbol Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by lotte balty krabbol
Geen slaapplekGeen slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Mini
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 30 x 30 x 27 cm

Bestel bij:

Designed by lotte balty krabbol is te bestellen vanaf €42.75. Je kunt Designed by lotte balty krabbol bestellen bij de volgende winkels:

K9Shop VoorMijnDier

Omschrijving:

K9Shop:

De designed by lotte balty krabbol is een fantastisch krabmeubel waar jouw kat uren plezier aan kan beleven. deze sisal krabbol voorziet jouw kat in zijn natuurlijke krab behoefte waardoor meubels en vloerbedekking met rust worden gelaten. om te zorgen voor nog meer speelplezier, is een speciaal speelveertje bevestigd aan de bovenkant van de bol. – jute touw afmeting: 30x30x27 cm

VoorMijnDier:

De Designed by Lotte Balty Krabbol is een fantastisch krabmeubel waar jouw kat uren plezier aan kan beleven. Deze sisal krabbol voorziet jouw kat in zijn natuurlijke krab behoefte waardoor meubels en vloerbedekking met rust worden gelaten. Om te zorgen voor nog meer speelplezier, is een speciaal speelveertje bevestigd aan de bovenkant van de bol. – Jute touw Afmeting: 30x30x27 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by lotte balty krabbol kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: