Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 53 x 43 x 60 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm is te bestellen vanaf €99.99. Je kunt Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Marcela Grijs 53X43X60 cm Deze Trixie Krabpaal Marcela Grijs 53X43X60 cm is een krabpaal, uitkijkpost, kattenmand en speelplaats in één!Zoek je een leuke krabpaal voor je kat, waar hij of zij ook lekker op kan relaxen? Dan is deze krabpaal Marcela van Trixie iets voor jou. De basis van deze krabpaal bestaat uit twee stevige stammen, omwonden met natuursisal. Hier kan je kat naar hartenlust zijn nagels aan slijpen! Bovenin vind je echter ook een heerlijke ligplek. Dit leuke bedje is een soort mandje waar je kat lekker in kan luieren. Het mandje is bekleed met fijn pluche voor een zachte nachtrust. Het kussen is uitneembaar en wasbaar voor een lange levensduur. Aan het mandje is ook nog een leuk speeltouw bevestigd, zodat je kat ook nog lekker kan spelen. Een krabpaal die compact maar toch van alle markten thuis is dus!- Krabpaal van twee stammen met natuursisal omwonden- Met ligbedje waar de kat lekker in kan rusten- Lekker zacht door bekleding van pluche- Met speeltouw- Uitneembaar kussen is wasbaar met de handAfmetingen: 53X43X60 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal marcela grijs 53x43x60 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: