Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie Krabpaal Lucano

Krabpaal: Trixie Krabpaal Lucano Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie Krabpaal Lucano
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Wit/Taupe
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 58 x 48 x 110 cm

Bestel bij:

Trixie Krabpaal Lucano is te bestellen vanaf €169.00. Je kunt Trixie Krabpaal Lucano bestellen bij de volgende winkels:

MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

MedPets:

Trixie Krabpaal Lucano
Trixie Krabpaal Lucano is een krabmeubel met een hoogte van 110 cm en ook geschikt voor jouw grote kat. De ligplekken zijn bedekt met pluche en de kussens zijn wasbaar met de hand. Er zijn verschillende stammen en vlakken waar jouw kat aan kan krabben. Ook zijn er drie zachte speelballetjes te vinden. De krabpaal van Trixie is een plekje waar jouw kat zich heerlijk kan vermaken.
Eigenschappen
Meerdere pluche plateaus
Uitwasbare kussens
Met een geheel met pluche bekleedde schuilplaats
Verschillende krabplekken voor jouw kat
En leuke speelballetjest
Kleur
Wit/taupe
Afmeting
Grondvlak: 58 x 48 cm
Hoogte: 110 cm
Stam: ø 9 cm

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Lucano Wit/Taupe 58X48X110 cm De Trixie Krabpaal Lucano Wit/Taupe 58X48X110 cm is een extra grote krabpaal geschikt voor grote katten, met twee schuilplaatsen, kussens en een ligmand. Ook grotere katten hebben voldoende plek op deze moderne krabpaal van Trixie. Krabpaal Lucano is een XXL krabpaal die ook geschikt is voor grotere kattenrassen als Maine Coons en boskatten. De krabpaal is uitgerust met extra grote schuilplaatsen die geheel bekleed zijn met pluche en voorzien zijn van comfortabele, wendbare kussens. Ook kan de kat in het midden plaatsnemen op het extra ligmandje. Krabben kan naar hartenlust aan de jute krabvlakken en de met jute beklede krabstammen. Tot slot zijn er enkele pluche balletjes aan de krabpaal bevestigd om mee te spelen.- Extra grote krabpaal van Trixie- Ook geschikt voor grotere katten- Met twee schuilplaatsen, voorzien van wendbare kussens- Voorzien van een extra ligmandje- Met jute krabvlakken en – palenAfmeting_ 58X48X110 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie Krabpaal Lucano kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: