Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal luan grijs 129 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal luan grijs 129 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal luan grijs 129 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 58 x 38 x 129 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal luan grijs 129 cm is te bestellen vanaf €198.95. Je kunt Trixie krabpaal luan grijs 129 cm bestellen bij de volgende winkels:

MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

MedPets:

Trixie Krabpaal Luan
Met de Krabpaal Luan van Trixie zal je jouw kat dolblij maken. Deze krabpaal is comfortabel en beschikt over een schuilplaats en een relaxmand. Jouw kat kan de krabpaal niet alleen gebruiken voor het krabben, maar ook om te relaxen. Het wordt ongetwijfeld zijn nieuwe favoriete plekje!
Eigenschappen
Omkeerbaar kussen van pluche
Dikke massieve bodemplaat
Relaxmand met gewatteerde rand
Schuilplaats voorzien van bekledingsstof
Kleur
Grijs
Afmetingen
Grondvlak: 58 × 38 cm Hoogte: 129 cm

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Luan Grijs 129 cmDe Trixie Krabpaal Luan Grijs 129 cm is een mooie krabpaal in strak ontwerp met sisal en verschillende ligplekken. Krabben is een natuurlijke behoefte voor de kat. Hiermee markeert de kat zijn territorium en verzorgt hij zijn nagels. Voorkom dat jouw kat krabt aan meubilair met voldoende krabmogelijkheden, zoals deze mooie krabpaal van Trixie. Deze paal bevat verschillende ligplekken. De ligplekken zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal en zijn bekleed met pluche voor meer slaapcomfort. De dikke, zware bodemplaat zorgt ervoor dat de paal stabiel staat. Deze mooie paal hoort thuis in elk kattenhuishouden.- Mooie krabpaal voor de kat- Palen met sisal- Verschillende zachte ligplekken- Om de nagels te verzorgen en territorium te markerenAfmeting_ 58X38X129 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal luan grijs 129 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: