Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Beige
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 47 x 47 x 93 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm is te bestellen vanaf €69.99. Je kunt Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Hout Beige 47X47X93 cmDe Trixie Krabpaal Hout Beige 47X47X93 cm is een simpele, mooie krabpaal van natuurlijk hout met sisal eromheen gewikkeld. De paal staat op een ronde, houten voetplaat, zodat hij niet omvalt. Deze beige krabpaal past door zijn natuurlijke uitstraling in elk interieur en zal voorkomen dat jouw kat aan meubels, het behang of het tapijt gaat krabben. Door aan de krabpaal te krabben kan de kat zijn nagels scherp houden en zich ontdoen van loszittende delen van zijn nagels. – Natuurlijk hout- Sisal touw- Stevig ontwerpAfmeting_ 47X47X93 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal hout beige 47x47x93 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: