Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie Krabpaal Falco

Krabpaal: Trixie Krabpaal Falco Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie Krabpaal Falco
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Met mandjeMet mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Lichtgrijs/Bruin
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 70 x 38 x 117 cm

Bestel bij:

Trixie Krabpaal Falco is te bestellen vanaf €175.95. Je kunt Trixie Krabpaal Falco bestellen bij de volgende winkels:

MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

MedPets:

Trixie Krabpaal Falco
Trixie Krabpaal Falco zorgt dat jouw kat overal heerlijk een dutje kan doen. De plateaus zijn bedekt met pluche en op het bovenste plateau is een pluche mand te vinden. Deze mand is uit te wassen met de hand. De stammen zijn van jute en dus perfect voor jouw kat om aan te krabben. Met de krabpaal van Trixie kan jouw kat zich op elke hoogte vermaken.
Eigenschappen
Beschikt over meerdere rustplaatsen
Met zachte pluche bekleding
Een krabstam van jute
Kleur
Lichtgrijs/bruin
Afmeting
Grondvlak: 70 x 38 cm
Hoogte: 117 cm
Stam: ø 11 cm

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Falco Lichtgrijs/Bruin 70X38X117 cm De Trixie Krabpaal Falco Lichtgrijs/Bruin 70X38X117 cm is een uitgebreide maar compacte krabpaal voor de kat, met ligplateaus, schuilplaats, mand en krabvlakken van jute. Een ideale krabpaal om meerdere katten een plekje te geven in kleinere woningen! Deze krabpaal heeft een grondoppervlak van slechts 70X38 cm, maar wel maar liefst vier ligplekken. De kat kan in twee schuilplaatsen binnenin liggen, bovenop de ton en ook op het ligplateau met afneembare relax-mand helemaal bovenin. De schuilplaats is bovendien bekleed met heerlijk zacht pluche/fleece en de krabpaal is voorzien van wendbare kussens. De buitenzijde van de krabpaal is bekleed met jute, om de kat voldoende krabmogelijkheden te bieden en zo jouw interieur te beschermen.- Compacte krabpaal met veel ligplekken- Met schuilplaats met twee verdiepingen, ligplek bovenop en ligplaats met afneembare relax-mand- Schuilplaats gevoerd me pluche/fleece- Met wendbare kussens- Bekleed met jute om aan te krabbenAfmeting_ 70X38X117 cm  

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie Krabpaal Falco kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: