Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Lichtgrijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 69 x 59 x 96 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm is te bestellen vanaf €199.00. Je kunt Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Emil Lichtgrijs 69 x 59 x 96 cmDe Trixie Krabpaal Emil Lichtgrijs 69 x 59 x 96 cm is een uitgebreide maar toch compacte krabpaal voor de kat, met relax-mand en schuilhuisje met vitaal kussens die zorgen voor optimale drukverdeling. Krabben is een natuurlijke behoefte van de kat. Hiermee onderhoudt de kat zijn nagels en markeert hij zijn territorium. Biedt jouw kat daarom voldoende krabmogelijkheid, zoals met deze mooie krabpaal van Trixie. Deze krabpaal heeft een stam omwikkeld met sisal om aan te krabben, krabvlak op de bodem en is daarnaast uitgerust met een schuilplaats bekleed met pluche/fleece. De schuilplaats is voorzien van een vitaal kussen met visco-elastisch schuim dat zich aan de lichaamsvorm aanpast, net als het gevoerde ligplateau bovenop. Deze kussen zorgen voor optimale drukverdeling en daardoor beter slapen en soepeler opstaan. Voor goede bereikbaarheid van het ligplateau is de krabpaal uitgerust met opstaphulpjes. De stevige, massieve bodemplaat zorgt voor veel stabiliteit. Een krabpaal met veel mogelijkheden die toch compact is en daarmee ook geschikt voor kleine ruimtes.- Krabpaal voor de kat- Met sisal-krabstam, krabvlak op de bodem, schuilhut en ligplateau met relax-mand- Voorzien van twee vitaal kussens met visco-elastisch schuim- Kussens passen zich aan de lichaamsvorm aan voor optimale drukverdeling- Stevige bodemplaat voor veel stabiliteitAfmetingen: 69 x 59 x 96 cm 

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal emil lichtgrijs 69x59x96 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: