Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm

Krabton: Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabton: Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabton
Grootte: Middel
Kleur: Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 39 x 39 x 64 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm is te bestellen vanaf €49.99. Je kunt Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Cat Tower Saul Grijs 39 x 39 x 64 cmDe Trixie Krabpaal Cat Tower Saul Grijs 39 x 39 x 64 cm is een stevige, vierkante krabton voor de kat, met krabvlakken van sisal, schuilplaatsen met gevoerde ligplateaus en afneembare bovenkant. Deze robuuste, stevige krabpaal is een aanwinst voor kat én het interieur. Door zijn vierkante vorm en grijze bekleding met geweven stof is de Saul krabtoren een lust voor het oog. De krabpaal is voorzien van twee interne schuilplaatsen, bekleed met heerlijk zacht pluche en gevoerde lichtplateaus voor meer comfort. Bovenop de krabtoren vindt je een relax-mand van waaruit jouw kat overzicht heeft over de gehele ruimte. Voor goede toegang tot de kat en eenvoudig schoonmaken is de bovenzijde van de krabpaal afneembaar. Aan de grote sisal krabvlakken kan jouw kat zijn naar hartenlust krabben: dit voorkomt schade aan behang en meubilair, daar krabben een natuurlijke behoefte voor katten is. De toegangsgaten van deze krabpaal hebben een doorsnede van 17 centimeter. – Robuuste, vierkante krabpaal voor de kat- Krabton voorzien van twee schuilplaatsen, bekleed met pluche en gevoerd ligvlak- Met relax-mand bovenop- van bovenaf te openen – Sisal-krabvlakken bieden de kat de mogelijkheid de nagels te slijpen en territorium te markerenAfmetingen: 39 x 39 x 64 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal cat tower saul grijs 39x39x64 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: