Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Klein
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 29 x 29 x 31 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm is te bestellen vanaf €39.99. Je kunt Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Op Voet Jute / Hout 29 x 29 x 31 cm De Trixie Krabpaal Op Voet Jute / Hout 29 x 29 x 31 cm is een compacte, origineel vormgegeven krabpaal op een houten voet van MDF, bekleed met jute. Deze bijzondere, moderne krabpaal is rond van vorm en omwikkeld met jute. De bal is geplaatst op een stevige voet van MDF. Krabben is belangrijk omdat katten dit doen om hun nagels te slijpen en territorium te markeren, en met voldoende krabmogelijkheden voorkom je dat de kat dit doet aan jouw meubilair.- Originele krabpaal van Trixie- In de vorm van een bol op een voet- Omwikkeld met jute- Op houten plaat van MDFAfmetingen: 29 x 29 x 31 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal bal op voet jute / hout 29x29x31 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: