Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal almira grijs 128 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal almira grijs 128 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal almira grijs 128 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Met hangmatMet hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 50 x 50 x 128 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal almira grijs 128 cm is te bestellen vanaf €169.00. Je kunt Trixie krabpaal almira grijs 128 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Almira Grijs 128 cmDe Trixie Krabpaal Almira Grijs 128 cm is een mooie krabpaal in strak ontwerp met jute en verschillende ligplekken. Krabben is een natuurlijke behoefte voor de kat. Hiermee markeert de kat zijn territorium en verzorgt hij zijn nagels. Voorkom dat jouw kat krabt aan meubilair met voldoende krabmogelijkheden, zoals deze mooie krabpaal van Trixie. Deze paal bevat verschillende ligplekken. De ligplekken en hangmat zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal voor meer slaapcomfort. Deze mooie paal hoort thuis in elk kattenhuishouden.- Mooie krabpaal voor de kat- Palen met jute- Verschillende zachte ligplekken- Om de nagels te verzorgen en territorium te markerenAfmeting_ 50X50X128 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal almira grijs 128 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: