Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm

Krabpaal: Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Groot
Kleur: Bruin
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 58 x 58 x 135 cm

Bestel bij:

Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm is te bestellen vanaf €199.00. Je kunt Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Krabpaal Afonso Bruin 135 cmDe Trixie Krabpaal Afonso Bruin 135 cm is een mooie krabpaal in strak ontwerp met sisal en verschillende ligplekken. Krabben is een natuurlijke behoefte voor de kat. Hiermee markeert de kat zijn territorium en verzorgt hij zijn nagels. Voorkom dat jouw kat krabt aan meubilair met voldoende krabmogelijkheden, zoals deze mooie krabpaal van Trixie. Deze paal bevat verschillende ligplekken. De ligplekken zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal en zijn bekleed met pluche voor meer slaapcomfort. Deze mooie paal hoort thuis in elk kattenhuishouden.- Mooie krabpaal voor de kat- Palen met sisal- Verschillende zachte ligplekken- Om de nagels te verzorgen en territorium te markerenAfmeting_ 58X58X135 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie krabpaal afonso bruin 135 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: