Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm

Krabpaal: Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Klein
Kleur: Wit
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 34 x 34 x 60 cm

Bestel bij:

Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm is te bestellen vanaf €49.99. Je kunt Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm bestellen bij de volgende winkels:

MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

MedPets:

BE NORDIC Krabpaal Iben
Iben’s krabpaal, eenvoudig maar doeltreffend! Deze krabpaal biedt je kat de perfecte gelegenheid om te krabben, spelen en ontspannen. Dankzij zijn eenvoudige ontwerp is het de perfecte manier om je meubels te redden van de scherpe klauwen van je kat. Geef je harige vriend de krabpaal die hij nodig heeft voor urenlang plezier!
Eigenschappen
Sisal: ø 5 mm/triplex (gelakt)
Kleur
Wit
Afmetingen
Grondvlak: 34 cm x 34 cm
Hoogte: 60 cm

VoorMijnDier:

Trixie Be Nordic Krabstam Iben Wit 60 cmDe Trixie Be Nordic Krabstam Iben Wit 60 cm is een mooie krabpaal in strak ontwerp met sisal. Krabben is een natuurlijke behoefte voor de kat. Hiermee markeert de kat zijn territorium en verzorgt hij zijn nagels. Voorkom dat jouw kat krabt aan meubilair met voldoende krabmogelijkheden, zoals deze mooie krabpaal van Trixie. Deze paal is gemaakt van wit gelakt multiplex en is omwonden met sisal. De paal is met zijn 11X11 centimeter afmeting erg stevig en de voet van 34X34 centimeter zorgt ervoor dat de paal stabiel staat. Deze mooie paal hoort thuis in elk kattenhuishouden.- Mooie krabpaal voor de kat- Van wit gelakt multiplex, omwonden met sisal- Om de nagels te verzorgen en territorium te markerenAfmeting_ 34X34X60 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie be nordic krabstam iben wit 60 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: