Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm

Krabpaal: Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm
Met slaapplekMet slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Met huisjeMet huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Trixie
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Lichtgrijs/Grijs
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 48 x 48 x 38 cm

Bestel bij:

Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm is te bestellen vanaf €79.99. Je kunt Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Trixie Alicia Relax Huis Lichtgrijs/Grijs Gemêleerd 48X48X38 cm Het Trixie Alicia Relax Huis Lichtgrijs/Grijs Gemêleerd 48X48X38 cm is een schuilplaats en kattenmand in één! In dit leuke schuilhutje kan jouw kat lekker relaxen. Dit gezellige huisje is bekleed met pluche en voorzien van een sisal-krabvlak. Het huisje functioneert zo ook als een soort kleine krabpaal, daar de kat ook zijn of haar nagels er lekker aan kan scherpen. In de schuilruimte kan de kat zich verstoppen en heerlijk slapen op de bekleding van pluche. In de schuilhut vind je een wendbaar kussen voor meer comfort. Ook kan je kat ervoor kiezen om op het kattenhuis te gaan liggen voor wat meer overzicht. Tot slot staat dit relax-schuilplaatsje leuk in je huis door de speelse vorm en beukenhouten pootjes. – Leuke kattenschuilplaats met schuilhut – De kat kan ook op het schuilhutje gaan liggen – Bekleed met pluche, lekker zacht – Met een sisal-krabvlak Afmeting_ 48X48X38 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Trixie alicia relax huis lichtgrijs / grijs gemeleerd 48x48x38 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: