Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm

Krabpaal: Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm
Geen slaapplekGeen slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Rosewood
Type: Krabpaal
Grootte: Klein
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 30 x 30 x 33 cm

Bestel bij:

Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm is te bestellen vanaf €68.75. Je kunt Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Krabpaal Parsley 30X30X33 cmKrabpaal Parsley 30X30X33 cm is een, met jute touw omwikkelde, krabbol op een houten voet, waar jouw kat naar hartenlust zijn nageltjes aan kan bijwerken. Deze krabpaal heeft de vorm van een compacte bol en is omwikkeld met jute. Hier kan de kat heerlijk zijn nagels aan scherpen! Aan de bal zit een speeltje met balletje en veertje die eventueel te verwijderen is. Hierdoor kan het gebruikt worden als speelhengel! – Stevige krabpaal in bol vorm- Omwikkeld met jute om de nagels te scherpen- Inclusief afneembare speelhengel Afmetingen: 30X30X33 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Rosewood krabpaal parsley 30x30x33 cm kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: