Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Krabpaal DBL Aviva Hout

Krabpaal: Krabpaal DBL Aviva Hout Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Krabpaal DBL Aviva Hout
Met slaapplekMet slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Met plateauMet plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Beeztees
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 50 x 50 x 68 cm

Bestel bij:

Krabpaal DBL Aviva Hout is te bestellen vanaf €169.00. Je kunt Krabpaal DBL Aviva Hout bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:
Krabpaal DBL Aviva Hout  
 
Geen zin in een standaard krabpaal maar zoek je iets speciaals? Dan is de Designed by Lotte Aviva Krabpaal misschien wel wat voor jou. Dit hippe krabmeubel past perfect in de laatste trend, gebruik maken van natuurlijke materialen.Hierdoor is ook ieder meubel uniek doordat geen enkele stam gelijk is (het product kan dan ook iets afwijken van de afbeelding) Twee hooggelegen plateaus met heerlijk zachte kussens geven jouw kat een fijne rustplaats en een mooie plek om overzicht te houden. De kussens hebben een rits zodat je deze er uit kunt halen en zo de hoesjes kunt wassen (30 graden machinewas). Met speeltouw voor extra speelplezier.Met deze krabpaal haal je een echte eyecatcher in huis. Niet alleen leuk voor jouw kat, maar ook zeker een toevoeging aan het interieur.
 
Afmeting: 50x50x68 cm


 


Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Krabpaal DBL Aviva Hout kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: