Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by lotte willa

Krabpaal: Designed by lotte willa Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by lotte willa
Geen slaapplekGeen slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 39 x 39 x 70 cm

Bestel bij:

Designed by lotte willa is te bestellen vanaf €47.50. Je kunt Designed by lotte willa bestellen bij de volgende winkels:

K9Shop MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

K9Shop:

Designed by lotte willa – krabpaal – hout – 39,5×39,5×70 cmwat deze designed by lotte krabpaal willa uniek maakt, is dat deze beschikt over niet een maar drie krabpalen. de verschillende krab oppervlakken op deze krabpalen zijn ieder gemaakt van een ander materiaal, namelijk jute, sisal en zeegras. dit zorgt voor een afwisselende look en zo kan jouw kat zijn of haar nagels telkens weer aan een andere materiaalsoort slijpen. de bodem van de krabpaal is gemaakt van rubber hout. bovendien hangt er aan de krabpaal een te gek kattenspeeltje, waardoor het voor jouw kat ook te gek is om met deze kattenkrabpaal te spelen. designed by lotte krabpaal willa is geschikt voor katten tot ca. 7 kg. om de vloer te beschermen tegen krassen worden er anti slip dopjes meegeleverd voor onder de bodemplaat – 3 krabpalen – zeegras, jute en sisal krab gedeelten – geschikt voor katten tot 7 kg – inclusief kattenspeeltje – rubberhouten voet – inclusief beschermingsdopjes afmetingen: 39,5×39,5×70 cm

VoorMijnDier:

Wat deze Designed by Lotte Krabpaal Willa uniek maakt, is dat deze beschikt over niet één maar drie krabpalen.
De verschillende krab oppervlakken op deze krabpalen zijn ieder gemaakt van een ander materiaal, namelijk jute, sisal en zeegras. Dit zorgt voor een afwisselende look en zo kan jouw kat zijn of haar nagels telkens weer aan een andere materiaalsoort slijpen.
De bodem van de krabpaal is gemaakt van rubber hout. Bovendien hangt er aan de krabpaal een te gek kattenspeeltje, waardoor het voor jouw kat ook te gek is om met deze kattenkrabpaal te spelen.
Om de vloer te beschermen tegen krassen worden er anti slip dopjes meegeleverd voor onder de bodemplaat.
– Drie krabpalen – Zeegras, Jute en sisal krab gedeelten – Geschikt voor katten tot 7 kilo- Inclusief kattenspeeltje – Rubberhouten voet – Inclusief beschermingsdopjes
Afmetingen: 39,5 x 39,5 x 70 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by lotte willa kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: