Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by lotte vyda

Krabpaal: Designed by lotte vyda Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by lotte vyda
Geen slaapplekGeen slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Kleur: Bruin
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 40 x 40 x 60 cm

Bestel bij:

Designed by lotte vyda is te bestellen vanaf €42.10. Je kunt Designed by lotte vyda bestellen bij de volgende winkels:

K9Shop MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

K9Shop:

Designed by lotte vyda – krabpaal – metaal – 40x40x60 cmdesigned by lotte krabpaal vyda is niet alleen een te gekke krabpaal voor jouw kat, maar staat ook nog eens mooi in diverse woonstijlen. deze krabpaal beschikt namelijk over een bodemplaat welke is afgewerkt  met een metalen frame en aan de bovenzijde is voorzien van een sisal krabmat. het krab oppervlakte van de krabpaal bestaat uit jute touw. doordat er zowel sisal op de bodemplaat, als op de jute op de paal zelf verwerkt zit, kan jouw kat zowel horizontaal als verticaal krabben. je zult al snel merken dat jouw kat het heerlijk vind om zijn of haar nagels in deze krabpaal te zetten. het kattenspeeltje met veer maakt de krabpaal naast krabben, ook perfect om mee te spelen. designed by lotte krabpaal vyda is geschikt voor katten tot ca. 7 kg. om de vloer te beschermen tegen krassen worden er anti slip dopjes meegeleverd. – met sisal krabmat en jute krabstam – voor katten tot 7 kg – mdf bodemplaat met metalen afwerking – inclusief kattenspeeltje – inclusief beschermingsdopjes afmetingen: 40x40x60 cm

MedPets:

Designed by Lotte Krabbol Vyda
Verwen je kat met de Designed by Lotte Krabpaal Vyda – een prachtige krabpaal met een metalen frame, sisal krabmat en jute touw om zowel horizontaal als verticaal te krabben. Met het kattenspeeltje met veer en anti-slip dopjes voor vloerbescherming, biedt deze krabpaal plezier en functionaliteit in één!
Eigenschappen
Met sisal krabmat en jute krabstam
Voor katten tot 7 kg
MDF bodemplaat met metalen afwerking
Inclusief kattenspeeltje
Inclusief beschermingsdopjes
Kleur
Bruin
[h2]Afmetingen[h2]
40 cm x 40 cm x 60 cm

VoorMijnDier:

Designed by Lotte Krabpaal Vyda is niet alleen een te gekke krabpaal voor jouw kat, maar staat ook nog eens mooi in diverse woonstijlen.
Deze krabpaal beschikt namelijk over een bodemplaat welke is afgewerkt met een metalen frame en aan de bovenzijde is voorzien van een sisal krabmat. Het krab oppervlakte van de krabpaal bestaat uit jute touw. Doordat er zowel sisal op de bodemplaat, als op de jute op de paal zelf verwerkt zit, kan jouw kat zowel horizontaal als verticaal krabben.
Je zult al snel merken dat jouw kat het heerlijk vind om zijn of haar nagels in deze krabpaal te zetten. Het kattenspeeltje met veer maakt de krabpaal naast krabben, ook perfect om mee te spelen.
Designed by Lotte Krabpaal Vyda is geschikt voor katten tot ca. 7 kg. Om de vloer te beschermen tegen krassen worden er anti slip dopjes meegeleverd.
– Met sisal krabmat en jute krabstam – Voor katten tot 7 kilo- MDF bodemplaat met metalen afwerking – Inclusief kattenspeeltje – Inclusief beschermingsdopjes
Afmetingen 40 x 40 x 60 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by lotte vyda kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: