Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by lotte sinora

Krabpaal: Designed by lotte sinora Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by lotte sinora
Geen slaapplekGeen slaapplek
Met speel­mogelijkheidMet speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Middel
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 40 x 40 x 70 cm

Bestel bij:

Designed by lotte sinora is te bestellen vanaf €42.60. Je kunt Designed by lotte sinora bestellen bij de volgende winkels:

K9Shop MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

K9Shop:

Een krabpaal waarin iedere kat wel zijn nagels wil zetten, is de designed by lotte sinora krabpaal. deze krabpaal, bedekt met sisal, is voorzien van drie gekleurde balletjes die zorgen voor extra speelplezier. door middel van de sinora krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoefte kwijt, wat ervoor zorgt dat meubels en tapijt met rust worden gelaten. – jute touw – voorzien van drie speelballetjes afmeting: 40x40x70 cm

MedPets:

Designed by Lotte Krabpaal Sinora
Designed by Lotte Krabpaal Sinora is een mooie krabpaal speciaal voor jouw kat. De krabpaal is gemaakt uit hout en bedekt met sisal. Voor het speelplezier van jouw kat zijn er balletjes bevestigd. De Designed by Lotte krabpaal zorgt ervoor dat jouw meubels niet langer gebruikt worden als krabpaal.
Eigenschappen
Een houten krabpaal omwikkeld met jute touw
Met speelballetjes voor extra plezier
Afmeting
40 x 40 x 70 cm
Materiaal
Hout en jute

VoorMijnDier:

Designed By Lotte Houten Krabpaal Sinora
In deze krabpaal wil iedere kat wel zijn nagels zetten. Het koord met kralen zorgt ervoor dat je kat zich tegelijkertijd kan vermaken.
Wat zijn de afmetingen van Designed By Lotte Houten Krabpaal Sinora?
De Designed By Lotte Houten Krabpaal Sinora is 40x40x70 cm.
Over Designed By Lotte
Alle productontwerpen van Designed by Lotte zijn uniek, deze worden door eigen designers bedacht en uitgewerkt. Er wordt inspiratie gezocht in trends en ontwikkelingen, maar ook in stoffen, structuren en kleuren. Alle aspecten worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by lotte sinora kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: