Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by lotte lumpra

Krabpaal: Designed by lotte lumpra Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by lotte lumpra
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Klein
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 35 x 35 x 55 cm

Bestel bij:

Designed by lotte lumpra is te bestellen vanaf €74.99. Je kunt Designed by lotte lumpra bestellen bij de volgende winkels:

K9Shop VoorMijnDier

Omschrijving:

K9Shop:

De designed by lotte lumpra krabpaal is een stijlvolle krabpaal waar jouw kat zich heerlijk op uit kan leven. deze houten krabpaal is aan de onderkant afgewerkt met een metalen frame en heeft rondom de stam manilla touw. de leren flosjes die zijn bevestigd aan de bovenkant zorgen voor extra veel speelplezier. – houten krabpaal – manilla touw – voorzien van leren flosjes afmeting: 35x35x55 cm

VoorMijnDier:

Designed By Lotte Houten Krabpaal Lumpra
Er is niets leukers voor jouw kat dan krabben aan de krabpaal. Deze krabpaal is gemaakt van manilla touw en staat geweldig in ieder interieur.
Wat zijn de afmetingen van Designed By Lotte Houten Krabpaal Lumpra?
Designed By Lotte Houten Krabpaal Lumpra is 35x35x55 cm.
Over Designed by Lotte
Alle productontwerpen van Designed by Lotte zijn uniek, deze worden door eigen designers bedacht en uitgewerkt. Er wordt inspiratie gezocht in trends en ontwikkelingen, maar ook in stoffen, structuren en kleuren. Alle aspecten worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by lotte lumpra kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: