Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by Lotte krabplank Vicky

Krabplank: Designed by Lotte krabplank Vicky Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabplank: Designed by Lotte krabplank Vicky
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Niet extra stabielNiet extra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Merk: Beeztees
Type: Krabplank
Grootte: Mini
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 50 x 20 x 2 cm

Bestel bij:

Designed by Lotte krabplank Vicky is te bestellen vanaf €23.75. Je kunt Designed by Lotte krabplank Vicky bestellen bij de volgende winkels:

VoorMijnDier

Omschrijving:

VoorMijnDier:

Laat jouw kat naar hartenlust krabben aan deze Designed by Lotte Krabplank Vicky.
Krabplank Vicky is gemaakt van hout en beschikt over een sisal mat als krab gedeelte. Jouw kat zal het heerlijk vinden om zijn of haar nagels in deze mat te zetten.
De krabplank is geschikt om op te hangen aan de muur. Het bevestigingsmateriaal wordt hiervoor meegeleverd. Door deze plank op te hangen kan jouw kat heerlijk verticaal krabben. Bovendien kun je zelf de ideale hoogte bepalen, geheel afgestemd op jouw kat. Wanneer jouw kat zich in zijn geheel kan uitstrekken tegen de plank hangt de plank op ideale hoogte.
Heb je geen ruimte voor een grote krabpaal of wil je jouw kat naast zijn of haar krabpaal een extra leuke krab mogelijkheid bieden? Dan is deze krabplank is ware uitkomst. Een voordeel van de Designed by Lotte Krabplank Vicky is dat deze ruimte besparend is.
– Sisal mat krab gedeelte – Om op te hangen – Inclusief bevestigingsmateriaal – Ruimtebesparend – Plank gemaakt van hout
Afmetingen: 50 x 20 x 2 cm

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by Lotte krabplank Vicky kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: