Home » Benodigdheden » Overzicht Krabpalen » Designed by Lotte Krabpaal Cactus

Krabpaal: Designed by Lotte Krabpaal Cactus Eigenschappen en Prijzen

Eigenschappen*

Krabpaal: Designed by Lotte Krabpaal Cactus
Geen slaapplekGeen slaapplek
Geen speel­mogelijkheidGeen speel­mogelijkheid
Geen huisjeGeen huisje
Geen plateauGeen plateau
Geen hangmatGeen hangmat
Geen mandjeGeen mandje
Extra stabielExtra stabiel
*Gebaseerd op de beschrijvingen van de verkopende winkels hieronder. Controleer ook het plaatje of de winkel om te zien of de eigenschap ook echt op de krabpaal zit.
Type: Krabpaal
Grootte: Klein
Kleur: Taupe of Wit
Afmeting (breedte x diepte x hoogte): 35 x 35 x 60 cm

Bestel bij:

Designed by Lotte Krabpaal Cactus is te bestellen vanaf €93.55. Je kunt Designed by Lotte Krabpaal Cactus bestellen bij de volgende winkels:

MedPets VoorMijnDier

Omschrijving:

MedPets:

Designed by Lotte Krabpaal Cactus
Designed by Lotte Krabpaal Cactus is een krabpaal die design en plezier combineert. De krabpaal heeft een stijlvol design en is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk taupe of wit. Doordat de cactus gemaakt is van manilla touw zal jouw kat veel krabplezier beleven! Designed by Lotte heeft nog veel meer mooie producten voor jouw kat. Bekijk hier het assortiment van Designed By Lotte.
Kleuren
Taupe
Wit
Zwart
Afmetingen
35 x 35 x 60 cm

VoorMijnDier:

Designed By Lotte Krabpaal Cactus
Er is niets leukers voor jouw kat dan krabben aan de Designed By Lotte Krabpaal Cactus. Deze krabpaal is gemaakt van manilla touw en staat geweldig in ieder interieur. Door het krabben aan de krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoefte kwijt, waardoor meubels en tapijt met rust worden gelaten. Jouw kat kan zich uitleven op maar liefst drie paaltjes, waardoor jouw kat genoeg speelplezier heeft!

Gemaakt van manilla touw
Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren

Wat zijn de afmetingen van Designed By Lotte Krabpaal Cactus?
Designed By Lotte Krabpaal Cactus is 35x35x60 cm.
Over Designed By Lotte
Alle productontwerpen van Designed by Lotte zijn uniek, deze worden door eigen designers bedacht en uitgewerkt. Er wordt inspiratie gezocht in trends en ontwikkelingen, maar ook in stoffen, structuren en kleuren. Alle aspecten worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Vergelijk prijzen:

Hieronder vind je de prijzen van winkels waar je Designed by Lotte Krabpaal Cactus kunt kopen. De prijzen worden één keer per dag geupdate.
Deel of bewaar dit voor later via: